Чи потрібно додавати цукор у зелений чай? Правильна відповідь здивує вас

Вчені довго сперечалися про те, який зелений чай найбільш корисний: з цукром чи без. Західні дієтологи, нарешті, знайшли відповідь на це питання, інформує Ukr.Media.

Дослідження показали, що цукор, доданий до зеленого чаю, не послаблює його позитивних властивостей, як вважалося раніше, а навпаки — допомагає організму краще засвоювати катехіни, що містяться в чаї.

Катехіни — найсильніші антиоксиданти, які запобігають розвитку багатьох серйозних захворювань, у тому числі раку, діабету, серцевої недостатності.

Так, катехіни із зеленого чаю з цукром засвоюються в 3 рази краще, ніж із зеленого чаю, в якому немає цукру.

Нагадаємо, що в ході інших досліджень було доведено, що до зеленого чаю також дуже корисно додавати лимон.

Джерело: ukr.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *