Коли потрібно їсти сало, щоб воно було максимально корисним: на сніданок, обід чи вечерю

Сало багато хто любить. Однак важливо розуміти, що при надмірному споживанні можуть бути наслідки для організму, інформує Ukr.Media.

З іншого боку, якщо їсти в міру, продукт принесе тільки користь. А найбільшу — у певний час доби.

Дієтологи рекомендують вживати сало в ранкові або вечірні години.

Для тих, хто активний зранку, перебуває в русі, радять їсти сало саме в цю пору доби.

Якщо ж уранці та на обід людина практично нічого не їла, то ввечері на вечерю сало точно не зашкодить. Але — в помірній кількості.

Зранку трохи продукту (10-30 грамів) забезпечить людину зарядом бадьорості та простимулює вироблення жовчі для кращого травлення.

У ранкову пору можна побалувати себе салом і в тому разі, якщо зовсім скоро очікується фізичне навантаження, скажімо, заняття в спортзалі.

Не допускається вживання продукту людям із хронічними захворюваннями, як і людям з ожирінням, атеросклерозом, панкреатитом, які мають проблеми з печінкою.

Джерело: ukr.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *