Приватний будинок для людей похилого віку в Киеві «Хоспіс»

Приватний будинок для людей похилого віку в Киеві «Хоспіс»

Кожна людина має право на гідну старість. Що включає в себе це поняття? Професійний догляд, лікування, комфортні умови проживання, турботу, увагу, спілкування і реалізацію. Саме весь цей комплекс послуг і пропонує своїм постояльцям приватний пансіонат для людей похилого віку в Киеві «Хоспіс».

Про переваги приватних пансіонатів

На жаль, до сих пір поширена думка, що будинок престарілих – це щось на зразок лікарні, де доживають свої дні самотні, нікому непотрібні старі. Насправді сучасні приватні пансіонати докорінно відрізняються від подібного роду закладів та умовами проживання, і ставленням до постояльців.

Люди похилого віку живуть у затишних номерах заміського котеджу, оснащених хорошими меблями, технікою та спеціальним обладнанням, якщо мова йде про інвалідів, лежачих хворих. Сам пансіонат розташовується в екологічно чистому районі, де обладнана паркова зона для прогулянок і відпочинку на свіжому повітрі. Зручна транспортна розв’язка дозволяє членам сім’ї часто відвідувати своїх родичів.

Люди похилого віку в пансіонаті отримують можливість розширити своє коло знайомств, брати участь у різних заходах, творчо розвиватися, спілкуватися з однолітками та заводити нових друзів. Співробітники центру – це не тільки кваліфіковані, але й досвідчені фахівці, здатні знайти підхід до кожного старенького, включаючи людей, які страждають деменцією, психічними розладами.

Медичний персонал піклується про здоров’я літніх людей, проводить регулярні профілактичні огляди, надає необхідну допомогу. У будинку для літніх людей можна пройти та курс лікування або реабілітації. Тут особам похилого віку забезпечується професійною догляд, для них проводяться заходи, спрямовані на відновлення здоров’я.

У будинку престарілих створені всі умови для проживання важкохворих людей, інвалідів, позбавлених здатності до самообслуговування. Основною перевагою будинку престарілих є дбайливе, душевне та уважне ставлення до людей похилого віку з боку фахівців, обслуговуючого персоналу.

Види послуг

Пансіонат надає повний спектр послуг, спрямованих на забезпечення гідного способу життя літніх людей:

  1. Можливість тимчасового та постійного проживання постояльців.
  2. Догляд за людьми похилого віку, що страждають на слабоумство, психічні розлади.
  3. Смачне, дієтичне харчування, створене з урахуванням специфічних потреб організму літніх людей.
  4. Організація цікавого проведення вільного часу.
  5. Психологічна допомога.
  6. Догляд за інвалідами та лежачими хворими.
  7. Контроль за прийомом лікарських препаратів і їжі, дотриманням лікарських приписів.
  8. Професійна медична допомога.
  9. Комплексний гігієнічний догляд.

Звернення в приватний пансіонат для людей похилого віку в Киеві «Хоспіс» – це прекрасний спосіб проявити свою любов і турботу про близьку людину. Довіряючи професіоналам, ви можете бути впевнені, що ваш родич буде доглянутий, задоволений і оточений увагою кращих фахівців. Вартість проживання в будинку престарілих ви можете дізнатися на офіційному сайті пансіонату.