Кому варто відмовитися від кисломолочного сиру в раціоні та чому

Лікарі наголосили, що людям з непереносимістю лактози варто обмежити споживання кисломолочного сиру, особливо якщо після його вживання виникає дискомфорт, інформує Ukr.Media.

Крім того, медики зазначили, що за наявності проблем із нирками важливо дотримуватися загального правила щодо зниження споживання білка, включно з білком, що міститься в сирі. Навіть для здорових людей має значення контроль над розмірами порцій.

Навіть найкорисніші продукти слід їсти помірковано, наголосили лікарі.

Індекс слід брати до уваги тим, хто страждає на цукровий діабет. Водночас здоровим людям не варто турбуватися про цей показник.

Помірне споживання жирного кисломолочного сиру може сприяти поліпшенню якості сну і навіть допомагати в процесі схуднення. Гастроентерологи зазначили, що це пов'язано з наявністю амінокислоти триптофану в цьому продукті.

Дискусії щодо переваг і недоліків молочних продуктів тривають серед професіоналів у галузі нутриціології та медицини. Деякі експерти впевнені, що тваринне молоко є ключовим джерелом необхідних для життя речовин. Водночас інші фахівці стверджують, що відмова від молочних виробів може призвести до поліпшення самопочуття і позитивних змін в організмі.

Згідно з дослідженнями Національної медичної бібліотеки США, близько 65% населення планети мають обмежені можливості щодо розщеплення вуглеводу лактози, відомого також як молочний цукор. У багатьох людей спостерігається повна непереносимість цієї речовини. Також білок казеїн був класифікований як продукт, що не підходить для людського організму. У зв'язку з цим споживання молока може викликати у вас дискомфорт у животі, здуття та інші неприємні симптоми. Проте їхній прояв варіюється від людини до людини.

Джерело: ukr.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *