Дієтологи назвали поєднання продуктів, що провокують печію

Комбінація деяких звичних продуктів може викликати серйозні проблеми в організмі. Гастроентерологи пояснили, що з чим не можна поєднувати, щоб не спровокувати печію, інформує Ukr.Media.

Як виявилося, тригером недуги може стати комбінація цитрусових фруктів із солодким газованим алкоголем, наприклад, із шампанським. Крім того, печію може спричинити велика кількість томатів у раціоні. Особливо обережними слід бути й любителям кави.

Шоколад із кавою — шалена комбінація, не можна їх поєднувати. Краще пити каву з пастилою або сухофруктами, а шоколад — із чаєм, — попередили експерти.

Медики також підкреслили, що від печії часто страждають люди із зайвою вагою, ожиріння теж є тригером цієї недуги. Уважніше потрібно бути й любителям жирної та смаженої їжі.

Джерело: ukr.media

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *