Творча виставка до Дня медичного працівника

Творча виставка до Дня медичного працівника

Рік від року творчі виставки працівників медичних закладів Житомирщини, які проводяться в обласній науковій медичній бібліотеці, стають все більш популярними і відкривають нам нові імена.

1 червня в бібліотечній галереї відкрилася, вже ставша  традиційною, виставка творчості до Дня медичного працівника. У цьому році в експозиції представлені живопис, різьблення по дереву, а також шахи ручної роботи, макет храму з сірників, авторські картини, виготовлені в техніці ліплення та інші предмети декоративно-прикладної творчості.

Вироби з дерева Іванчіхіна А.О.- лікаря на пенсії, Весельського О.Л.- робітника Обласного медичного центру вертебрології і реабілітації і Ільченко В.О. – головного інженера АГЧ ОКЛ – виконані на високопрофесійному рівні.

Ікона, майстерно вишита бісером медсестрою кардіохірургічного центру ОКЛ Колесник В.І., – справжній витвір прикладного мистецтва.

Живописні полотна Матюхіна В.І.- головного інженера АГЧ ОКЛ в 2003-2013рр.- продемонстрували майстерність художника–аматора; вироби з солоного тіста, холодного фарфору та гіпсу молодшої медсестри ЦКДЛ ОКЛ Згодзінської Л.О. – високий рівень креативності; а хенд-мейд роботи  Слуки Т.В.- завідуючей просвітніцькім відділом ОМЦЗСМ, Ващенко О.І. – лікаря-гістолога Обласного бюро судово-медичної експертизи і Бак Ж.Г. – медсестри ЖОНД, які представлені у вигляді прикрас і сувенірів, – смак і винахідливість їх авторів.

Виставка в черговий раз показала, що працівники медичної сфери – люди різнобічних інтересів.

Експозиція триватиме до кінця червня.